Kompania “Kamela” është kompani aksionere me kapital 100% shqiptar
“PUNA E PARË QË BËJ…. ZGJEDH KAMELA!”

Autostrada Tirane-Durres
Vore / Tirane / Shqiperi

+355) 68 20 50 298
[email protected]

Kamela.al > Rreth Nesh

PAK HISTORI

KAMELA Shpk është themeluar në vitin 2003 dhe operon tashmë prej 15 vitesh në tregtimin e mbi 10’000 artikujve të ndryshëm të markave ndërkombetare. Me një magazinë prej 6’000 m² dhe falë një stafi të kualifikuar, kompania arrin të plotesojë nevojat e klienteve të saj në të gjithë territorin shqiptar.

Investimi në burime njerëzore të kualifikuara; produkte të cilësisë së lartë; partneritet me marka ndërkombëtare si dhe plotesimi i vazhdueshëm i nevojave të klientëve të saj përbëjnështyllat kryesore ku bazohet veprimtaria e saj.

VIZIONI DHE VLERAT TONA

Ne përqëndrohemi në ruajtjen e vazhdueshme të standardeve më të larta të sigurisë, duke siguruar që të gjithë punëtorët. Vazhdimisht kërkojmë mënyra të reja dhe iniciativë, qoftë me teknologji ose me proces, për të përmbushur nevojat e klientëve tanë dhe për të tejkaluar pritjet e tyre.

SEKTORET QE MBULOJME

–          Materiale ndërtimi

–          Pajisje hidraulike

–          Aksesorë mobilerie

–          Aksesorë elektrikë

–          Materiale për bujqësi

–          Materiale për kopshtari

–          Materiale të industrisë mekanike

–          Vegla pune profesionale

Korrektësi

Puna me ne përfshin një seri hapash të planifikuar me kujdes, të përqendruar rreth një orari që i përmbahemi dhe komunikimit të përditshëm.

Cmime Konkuruese

Ne kombinojmë mjeshtëri të cilësisë, njohuri superiore dhe çmime të ulëta për t’ju siguruar shërbime të pakrahasueshme.

Profesionalizëm

Një traditë e sjelljes etike dhe të sinqertë të biznesit është gurthemeli i filozofisë sonë të biznesit dhe themeli i gjithë organizatës sonë.

Cilësi

Ne kemi përvojën, personelin dhe burimet për ta bërë projektin të shkojë pa probleme. Mund të sigurojmë që një punë të bëhet në kohë.