Kamela.al > Products > Aksesore dhe Vegla Pune > VEGLA PUNE LYERJE, SUVATIMI, PATINIMI > SHPATULL > SHPSPB6  SHPATULLA PATINIMI SALI PA BISHT 6″ S13061006