Kompania “Kamela” është kompani aksionere me kapital 100% shqiptar
“PUNA E PARË QË BËJ…. ZGJEDH KAMELA!”

Autostrada Tirane-Durres
Vore / Tirane / Shqiperi

+355) 68 20 50 298
[email protected]

Kamela.al > NA KONTAKTONI

MOS HEZITONI TE NA KONTAKTONI

Ne jemi ketu per ju. Mos hezitoni te na kontaktoni dhe te merrni pergjigjet e pyetjeve tuaja.

 •  Hyrja nga rruga dytesore paralel me Autostraden
  Vore / Tirane / Shqiperi
 • (+355) 68 20 50 298
  F: (+355) 47 800 766

 •  Unaza e Re, Rruga “Leonard Frroku” Ndertese Private Nr.10, Kati 1
  Tirane / Shqiperi
 • (+355) 68 20 50 298

 •  Hene-Premte 08:00 – 16:00
 •  E Shtune: 08:00 – 14:00
 •  E Diel: Pushim