Kamela.al > Products > Aksesore dhe Vegla Pune > VEGLA PUNE LYERJE, SUVATIMI, PATINIMI > REZERVA RULA BOJE > RRQS REZERVË RULI QELESHE SALI 4″ 10CM S13119004