Kompania “Kamela” është kompani aksionere me kapital 100% shqiptar
“PUNA E PARË QË BËJ…. ZGJEDH KAMELA!”

Autostrada Tirane-Durres
Vore / Tirane / Shqiperi

+355) 68 20 50 298
[email protected]

Kamela.al > Products > Aksesore dhe Vegla Pune > VEGLA PUNE KOPSHTARIE > FIJE & DISK PRERJE BARI > FBR-1,3-15M FIJE BARI ME TUFA